Tell a friendPrint

Gedeavl

Rapport om gedekød

Gedemælk og gedeost er meget velsmagende, nærende og letfordøjelige alternativer til produkter baseret på komælk og gedekød er generelt meget magert, mørt og velsmagende.

Gedekød er et lækkert og sundt alternativ til okse- og svinekød. Næsten alle kendte charcuterivarer kan fremstilles helt eller delvist med gedekød.

Download rapport

Sidst opdateret: 10.03.2015 - 13:31

 

Vidste du, at ...

... gedekød har nogle unikke ernæringsmæssige egenskaber. Det er meget jernholdigt, desuden indeholder det helt ned til 5 mg. kolesterol pr. 100 gr. kød, mens okse, lam og svin typiske ligger på hhv. 44 mg, 52 mg og 66 mg.

Se flere produktioner fra 1HG.dk
Dansk Økologisk Gedeavlerforening
Stenaltvej 8
8950 Ørsted
Tlf. 40 94 80 05

www.danskged.dk

Tak, fordi du printede denne side.
Har du behov for flere informationer, er du mere end velkommen til at henvende dig.